A Stylish Office Design in Bangkok Is A Second Home To Its Large Employee Family


Earlier this 12 months the superb Boon Rawd Brewery Headquarters was accomplished. It’s positioned in Bangkok, Thailand and it was designed by studio pbm. The 5500 sq. meter area is structured into a number of massive areas that serve distinct capabilities.

Large full-height windows and a tall ceiling make this central area look very airy and open View in gallery
Large full-height home windows and a tall ceiling make this central space look very ethereal and open

These areas also can simply work together with each other and even join on sure ranges. A 7 meter excessive space hyperlinks a variety of the primary zones. It serves as a connector between the primary foyer and the assembly rooms in addition to between the primary corridor and a big shared workspace. It’s additionally the hyperlink between the primary assembly space and the ready room the place friends are initially welcomed and it additionally results in the mezzanine space. 

Throughout the interior of the office the designers kept a minimal color palette but in exchange focused a lot on texture, pattern and materials View in gallery
All through the inside of the workplace the designers saved a minimal coloration palette however in change targeted so much on texture, sample and supplies
Curved corners and edges, delicately decorated glass and warm LED accent lighting help to soften the austere nature of some of the materials View in gallery
Curved corners and edges, delicately embellished glass and heat LED accent lighting assist to melt the austere nature of a number of the supplies

All of those areas we talked about earlier share in widespread a easy however luxurious and complicated design. The concept was to create a minimal aesthetic however on the identical time to incorporate numerous particulars in order to create a way of scale and grandeur but additionally to permit the areas to look and to really feel welcoming. For a number of the areas in specific a heat and nearly residential design strategy was taken. There are areas equivalent to a big eating room which might seat as much as 22 folks and a 40 seat assembly room the place everybody can come collectively and spend time as a big household. Contemplating all of those parts mixed, this clearly turns into extra than simply an workplace. 

A very open feel is maintained throughout the entire office and even some of the dividing walls are made out of perforated metal panels View in gallery
A very open really feel is maintained all through all the workplace and even a number of the dividing partitions are made out of perforated metallic panels
The mezzanine area takes advantage of the ceiling height and offers a view of the outdoor but also of the interior as well View in gallery
The mezzanine space takes benefit of the ceiling top and provides a view of the out of doors but additionally of the inside as nicely
The ceiling has a very detailed and interesting design which blends aesthetics and functionality View in gallery
The ceiling has a really detailed and attention-grabbing design which blends aesthetics and performance
The main lobby has a beautiful accent wall with black unpolished marble sculpture on it View in gallery
The primary foyer has an attractive accent wall with black unpolished marble sculpture on it
A closer look at the perforated divider reveals a design that's more detailed and intricate than anticipated View in gallery
A nearer have a look at the perforated divider reveals a design that’s extra detailed and complex than anticipated
The large 22 seat dining room has a very home-inspired vibe and is a place for employees to come together as a big family View in gallery
The big 22 seat eating room has a really home-inspired vibe and is a spot for workers to come back collectively as a giant household
Additional spaces such as this casual lounge area also add a residential feel to the office View in gallery
Further areas equivalent to this informal lounge space additionally add a residential really feel to the workplace



Source link

Leave a Reply